Glee

 

Har precis kollat på senaste avsnittet av Glee. en serie som jag gillar väldigt mycket just för att jag väldigt intresserad av sång. så om ni gillar sång så är det en serie för er. men nu ska jag sova. för imorgon ska jag upp rätt tidigt. måste ju ta en buss, för jag vill inte komma försent till gbg och missa mitt tåg till sundsvall. kommer självklart uppdatera under hela dagen imorgon.


Godnatt


pa-pa-pa poookerfaace

 

förlåt för så dålig uppdatering, men jag är barnvakt och håller på att packa/städa.

har ju en present till min andra syster som bor i sundsvall, som hon ska få imorgon kväll. ska bli roligt hur hon reagerar.


Packning..

Just nu är jag barnvakt åt min lillasyster. och jag håller på att packa också + städa. allt på samma gång. imorgon åker jag till Sundsvall.. och ärligt, det känns konstigt. jag har varit borta ifrån staden i 5 månader och det är det bästa jag någonsin har varit med om. och nu ska jag dit och vara där i en vecka. dock är det många som vill träffa mig, vilket är jätte roligt. men ändå. det finns ju anledningar varför jag valde att lämna stället.

men nu ska vi inte vara negativa. jag ska träffa Miriam på onsdag. ska verkligen bli roligt. vi ska shoppa lite och sedan äta godmat. längtar! och sedan tror jag att jag skulle träffa Sabina och Malle. ska även ut på fredag eller lördag med bror min. han är ju 18 år och har aldrig varit på krogen.. så tyckte det var på tiden!

men nu måste jag fortsätta med packningen & städningen. tar ju självfallet med mig kameran upp till norrland, så kommer att lägga upp en massa fina bilder. hoppas på fint väder så man kan fota.

hörs senare!

I Love It!

 


Movietime!


Svar

 

ni vet att jag har gjort många blonda slingor i mitt hår och här är svaret. jag ska bli blond.

precis som på bilden


Snow



D R O P S


nature


Suck..

håller på att fixa hem det här paket så jag kan göra lite skolarbete. ska ren skriva mitt svenska nationella tal som jag ska hålla på fredag efter lovet. väldigt roligt att hålla på med på lovet ;)

oh oh oh oh....


Svar

Ja, du dricker den 2ggr/dagen. exempel frukost och lunch. du dricker den 10 minuter innan du äter.

Lov om några timmar...

Godmorgon!


ska snart kila iväg till bussen, idag slutar vi sjukt tidigt, så tidigt som halv elva! vi ska bara besöka en Moské och sedan får vi sluta. åh skönt med lov ♥ det är ungefär +10 grader ute, så det är ju inte sådär jätte kallt. men skulle ju hellre vilja ha sommar.. och det är så sjukt mörkt ute, känns som klockan är typ tre på natten. jag hatar mörker. men det är mysigt med höst också såklart. man kan tända en massa ljus osv. jätte mysigt!

men hur ser min dag ut?
Jo, jag ska fota idag (om det inte börjar regna), sedan ska jag hem och fortsätta städa min lägenhet och sedan börja plugga. för jag har en HELDEL uppgifter. har iallafall 4 ämnen jag ska arbeta med. inte sådär kul att plugga på lovet. men så är det ibland. men slutet av november så börjar iallafall Fotografisk bild A. Ska bli så sjukt roligt! iallafall så ska jag försöka ta en timmes promenad idag tänkte jag. hoppas jag hinner med mig!

uppdaterar när jag kommer hem!






Min söta lillasyster ♥

Moské besök imorgon.

Godkväll ♥

skolan börjar bli mycket, och jag har riktigt ont i ryggen så sängen känns som en bra idé. imorgon ska vi i klassen iallafall till en Moské i Dalaberg. sedan klockan halv elva så slutar vi för dagen. hur skönt som helst! så imorgon efter besöket så börjar lovet. jag har städat undan lite i lägenheten idag. och imorgon ska jag dammsuga och skura golvet. och på måndag åker jag upp till Sundsvall på besök.

men det blir inget lugnt lov för mig. för jag har hur mycket som helst att göra. har nationella tal i svenska b som jag måste träna på, har historia b hemtenta, en filosofi/religion uppgift. har även uppkörning 4e november. jisses. men nu ska jag ta fram saxen och klippa topparna och sedan sova.

ska ta med mig kamera imorgon och fota lite. sov gott




min nya jacka

 


haha, förlåt mig för röran i lägenheten. men men!


2010-10-27

Godkväll ♥
Idag var jag hos läkaren, fick nytt recept som jag sedan hämtade ut. för igår fick jag tabletter som det visades att jag inte tålde. så jag hamnade på sjukhus med syrgas. inte så okey. men nu är allt bra. dock är tabletterna väldigt starka så jag känner mig konstig.. men smärtan i ryggen försvinner lite iallafall, så det är ju bra. ni som inte vet, så har jag inflammation i ryggen. det gör så fruktavsvärt ont varenda dag, heela tiden. så det är så skönt att få tabletter som släpper på smärtan ett tag. iallafall så åkte jag till Torp idag och köpte mig en vinterjacka. blev ingen modejacka som väldigt många har. jag förstår inte meningen med att köpa en jacka som inte ens är varm nog för en vinter? så jag köpte en stor och varm jacka. love it! jag kanske tänker som jag gör bara för jag är van med kyla för att jag är från norrland? vem vet..

iallafall så åker jag till norrland (sundsvall) på måndag. det ska faktiskt bli roligt, förvånandesvärt. jag ska få träffa miriam, lisa, malle och massa andra. jag har inte träffat dem på snart ett halv år. tiden går så fort. om 4 månader fyller jag 21. fatta, 21?! känns ju riktigt stort. eller? 20 kändes inte så stort, bara att man fick gå på systemet.. kändes ingenting speciellt.. men 21.. jag vet inte, men det är nått med det som gör det stort. vad vet jag inte riktigt. ni kanske vet?

iallafall ska jag gå och lägga mig nu. jag är så trött. det har jag varit sedan kl 4 ungefär. det är tabletterna som gör mig sjukt trött. men så är det. hörs imorgon


sjukhuset..

Idag var det ingen bra dag för mig.. började med att jag åkte till sjukgymnasten för att undersöka min rygg. och hon sa att jag hade inflammation i ryggen. inte så roligt. men så gick jag till läkaren för att jag ville få smärtstillande mot ryggen, så jag hämtade ut tabletterna och sedan åkte jag till skolan. så jag åt lunch och tog en tablett. men ist för att tabletten skulle ta bort lite smärta så fick jag biverkningar ist. så jag sitter på lektion, har ont som bara den. tills slut orkar jag inte av smärtan så jag måste gå hem men så börjar jag känna yrsel och börjar få svår andning. så jag ringer mamma och hon tkr att jag ska åka till sjukhuset och kolla upp det. så jag gör det. det slutar med att jag ligger på akuten med syrgas. fick panikattacker, hyperventilerar... usch vilken dag!
så måste till läkaren imorgon IGEN för att få nya tabletter. fan va dumma läkare kan vara ibland.

2010-10-26

Godmorgon.
har fixat mig lite och ska snart åka till vårdcentralen, ska gå till en sjukgymnast och undersöka varför jag har så ont i min rygg. ska sedan till skolan om jag hinner. letade efter jackor igår. men hittade enbart EN som jag ville ha. kostade dock 1000 kr. men får väl lägga ut. man vill ju ha en snygg & varm jacka, så man får nog lägga ut minst den summan då..
jag vill bleka mitt hår en gång till :( men måste ialf vänta i två veckor. annars dör seriöst mitt hår.  men ska få i mig någon smörgås innan jag åker. uppdaterar när jag kommer hem!

SLIM

 

jag måste bara berätta om en produkt. SLIM heter produkten. från börjar så var jag skeptisk mot allt som sas om den. men sedan fick jag prova. och den är bra. nu låter jag som världens reklam, men om man tkr en sak så ska man väl skriva det? japp! iallafall så har SLIM hjälpt mig att gå ner i vikt. man behöver bara dricka den 2ggr/dagen och behöver inte ersätta någon måltid. om du vill ha extra effekt så kan du gå ut och gå någon timme per dag! den kostar lite mer, men den är då mkt bättre än vad det finns ute i affärer.


min nya hårfärg


pictures

 

 

 


bleka håret när jag kommer hem!

Idag ska jag bleka mitt hår!

jobbdax!

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och ska snart sticka iväg till jobbet. till veckan blir det att köpa en ny och varm jacka. för just nu har jag bara min skinnjacka. och sedan om en vecka så åker jag till Sundsvall. och det ska bli intressant.
kommer hem vid 8, så vi hörs då

home!

hey!
kom nyss hem ifrån jobbet. pappa kom nyss hit med en tvbänk! åh lycka! så nu har jag äntligen en tvbänk. den är så fin! ska bada och sedan börja plugga inför geografi provet som jag ska ha på måndag. har varit så sjukt seg på att ta nya bilder, så det blir nya bilder till veckan. i promise!


hey hey , you you!

Hey!
är hemma nu, fick ju varning förra veckan att jag måste komma till skolan varje dag nu om jag vill behålla pengarna ifrån CSN. haha PANIK! jaja! så går det. vi fick tillbaka religions provet igår, jag fick G+.. så jag ligger mellan G/VG i Religion.. så kan det gå. måste få VG på nästa inlämning. MÅSTE MÅSTE. idag så köpte jag juice och sedan köpte jag vin på systemet. mums! men allting är inte på topp. för jag är väldigt irriterad just för att jag inte hittar min internetdosa, så jag kan inte betala räkningar. känns inte alls kul. så måste fortsätta leta mer efter skiten. åh, så arg man kan bli över en så liten sak..
annars så ska jag dricka lite idag, kanske drar till krogen senare. vi får se ;) just ja. har ni snö? det har vi. damn it! flyttade ifrån sundsvall för att inte få snö så tidigt. haha, så får man snö här nere i slutet av oktober? fan också. men hoppas snön försvinner snabbt. jag hatar verkligen vinter. allt med vinter att göra med. skoter, kyla, skidor, skridskor.. ALLT! usch!
tog lite bilder idag också, ni får se dem imorgon för jag ska fortsätta fota lite. så ni får allt hålla er tills imorgon ;)
hörs sen!

hemma!

Hey, är hemma nu äntligen! ♥
Hade religions prov idag, gick väl rätt så bra. och hade ett övningstal också. gick ju inte lika bra. just för att jag HATAR att hålla tal. blir värsta stel och får panik nästan. vi övade för att svenska nationella är på ingång, och då ska vi hålla ett tal. inte så okey.
men nu ska jag iallafall städa! cya

nom nom

ikväll så kommer det ut nya avsnitt av mina favorit serier... alltså Vampire Diaries & Nikita! nom nom.
Började kolla på Eureka igår, för jag följde den serien förut, men slutade.. dock vet jag inte varför?! hhaha. ialf så är den jätte bra! följer många serier, för jag gillar att leva i en dröm.. hahha! vem gör inte det ;)

ska iallafall ta 9.23 bussen till stan. men det känns inte så bra, med skolan idag alltså.. för jag ska ha övningstal med en klasskompis, och vi skulle gå igenom allt igår på MSN.. men loggade hon in då? nej det gjorde hon inte. så jag vet absolut inte vad jag ska säga. så det här känns absolut inte bra. får prata med henne när jag kommer till skolan. men känns inte som det kommer sluta så bra.. tur att det bara är ett övningstal iallafall.. sedan ska jag ha religions prov. och provet skulle vara 5 sidor.. hehehe. vilket känns lite jobbigt. men men.  så kan de gå.

När jag kommer hem ska jag sätta upp en hylla och fyra tavlor. 3 st NY tavlor och en annan tavla som OCKSÅ är sjukt snygg. me like! nej jag ska ringa min klasskompis nu och skälla lite. cya later!


skolan!

nu är det skoldax! kommer hem rätt tidigt.
skriver mer då!

The Last Airbender

movie night!
helt klart! nu ska jag se på The Last Airbender! awesome! sedan ska jag nog sova! tur är ju att jag slutar väldigt tidigt imorgon! har bara två lektion, skööönt! men nu ska jag se på film. cya tomorrow


FILM

 

kollar på Resident Evil: After life just nu!


mjaaa

 

Här kommer en bild på min nya tv och sedan lite ego bilder.

gilla't!

 

 

 

 


...


13 Oktober

Hey!
imorse hade jag jätte högfeber och hade frossa. ni som inte vet vad frossa är, så skakar hela kroppen av kyla fast det inte ens är kallt.. inte så jätte roligt. iallafall är jag på skolan just nu och ska arbeta med projekt arbetet. hyresvärden kom imorse... så nu är min spis fixad. tur det! för jag tänkte ju baka bröd när jag kommer hem.

och gå in på något annat.. idag när jag skulle köpa en dricka på cafét så är det ju alltid lika roligt när små pojkar kollar och får andra små pojkar att kolla på en. haha! mwn har barea filosofi sedan och sedan ska jag hem till min lilla pojke (min katt romeo såklart). ska även plugga idag! för jag har religion prov på fredag och psykologi inlämning på måndag.

och idag ska jag se på Resident Evil: After life! nom nom nom ♥ och sedan börja kolla på Ghost Whisperer och Supernatural. och ja, jag är en serienörd!


ikväll tänkte jag fota lite, solnedgången och när det är mörkt. och självklart ska jag fota på dagen också. ta lite vatten bilder osv. ni får se senare ikväll!


en väldigt GOD morgon!

Godmorgon!
idag är jag hemma, just för att jag har feber. men det börjar bli bättre, som tur är! och för en timme sedan så kom posten hit med... vad tror ni? JO MIN TV! så jag har installerat kanaler, så nu sitter jag och kollar på MTV. as bra ♥ ska möblera om lite i lägenheten också. byta plats på sängen och soffa. men innan det måste jag städa.
kommer upp bilder senare.

2010-10-11

Hej!
vaknade kl 9, alltså hade inte alarmet ringt. alltså hade det varit strömavbrott eller någonting i natt. helt sinnes. blir sjukt irriterad. ska iallafall åka in till stan snart. har iallafall svenska, psykologi och geografi. på onsdag tänkte jag fota lite. solnedgång, natur och staden. kommer bli grymt! måste in till gallerix, för såg många tavlor som jag ville ha. nom nom!


men hörs när jag kommer hem igen.
cha cha



NO WAY


herrejisses

sjukt snygg kelly är nu när hon är smal och stylad ;)

ohalalala!

 

titta vad jag hittade på internet, kostade mig bara 35 kr :)


photos



om 1 dag så har man riktigt bredband! ska bli så otroligt skönt! hatar mobiltbredband! iallafall så ska jag slinga mitt hår nu och sedan ska jag sova tror jag! visar upp resultat imorgon! SOV GOTT

Örhänge

Pris: 75 kr
om produkten: riktigt snygga silvriga vingar.
(blev konstigt ljus när jag tog bilden)
Vill du beställa?
mail: [email protected]

och skriv ditt namn/efternamn, adress
och jag skickar produkten när jag har fått in pengarna

Made by Saga Cruiz

Jag har köpt in material för att designa ringar, halsband, örhängen och armband. och redan ikväll kommer jag lägga ut en produkt, ett örhänge! bilder kommer upp ikväll och då kan ni börja beställa.

Godmorgon!

Godmorgon! ♥
idag är det fredag, gud så skönt! igår köpte jag en trisslott, och vann 50 kr. duktig av mig? hahahh.  lite små roligt faktiskt. men idag ska jag shoppa. underbart! slutar klockan ett, så efter det så! ska åka in till torp och köpa kläder,skor, bloderingsmedel och på hemvägen ska jag köpa mat och spriiit . busigt..

laddar självklart upp bilder när jag kommer hem!
chacha

shoppat på IKEA

Hej.
förlåt för dålig uppdatering idag! men jag har faktiskt varit upptagen hela dagen! tänk er! har varit på IKEA och shoppat. nice nice! har tagit bilder på sakerna som jag ska visa upp nu. och har precis beställt en ny tv också. spännande! imorgon blir det kläder och skor shopping! och ska hämta ut bredband/tvkanaler/telefoni.

 

 


ÄNTLIGEN KLAR!

 

Nu är jag klar med båda svenska uppgifterna. så skönt!

så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ur filosofi boken.

hörs imorgon


aouch

 

Just nu håller jag på att jobba med min svenska uppgift som ska skicka in 23.59! fast jag är snart klar, vilket är skönt! kommer väl bli klar om en timme eller så. och därefter ska jag plugga filosofi. Jag ska nämligen ha prov i ämnet imorgon. hehe! jag älskar verkligen skolan.. NOT!


imorgon blir det åka till  IKEA i bäckebol (Göteborg) ska bli kul ♥

shalalala


ny design

hej ♥
har gjort lite ändringar, får duga sålänge! håller på att arbeta med mitt projektarbete just nu på skolan. spännande va? har bara en lektion till, sedan slutar jag. rätt skönt!


imorgon shopping, fredag utgång och lördag & söndag jobb.
vad blir det för dig?

..

Just nu håller jag på att göra en ny design därför denna förvirring kanske.

Min kamera




Sony a290


påväg till skolan

 


Nu ska jag kila till skolan. tar med mig kamera, så lägger upp lite bilder när jag kommer hem.

xoxo


2010-10-06

Godmorgon! ♥
vaknade idag vid halv fyra av att jag hade så fruktavsvärt ont i magen. det är helt sjuk, så somnade om och nu mår jag lite bättre. det är väl för att jag tryckte ner 4 st alvdedon. haha! dock missar jag idrotten & historian. men men. har dock missat idrotten rätt mycket nu. inte bra! men vad ska man göra? jaja. ska till skolan senare som sagt. sedan ska jag bara hem och plugga. svenskan ska skickas in innan 23.59 och har ett prov imorgon i Filosofi.

MEN imorgon får jag mina pengar! jag funderar lite.. ska jag köpa en ny platt tv? eller ska jag köpa en begagnad? känns som det lutar åt ny.. för den gamla kan ju gå sönder helt plötsligt och så kanske inte det är någon garanti kvar? nog bäst med det nya altenativet.. eller?

slutar ju 13.35 imorgon, så tänkte åka till Gbg och gå på IKEA. behöver lite saker faktiskt. lägger ut bilder imorgon på allt jag har köpt. hehe *galen i shopping*


men nu ska jag fixa mig.
chacha




förfrågan om min katt Romeo


Videoinlägg


mysigt..?

 

mysigt ♥


pictures


Godnatt

Nu är det kväll igen. och jag ska bara se klart på senaste avsnittet av One Tree Hill och sedan sova. och idag släpps ju nya avsnitt av Gossip Girl & 90210. har inte kollat på 90210 på ett bra tag så måste hinna fatt. har även Life unexpected att hinna i fatt med. älskar serier. älskar att drömma sig bort och leva in i serien. bästa som finns ju. orkar inte tänka på verkligheten hela tiden. haha ♥
hörs imorgon!

hello

Godkväll ♥
har bara pluggat och lekt med min nya kamera idag. rätt skönt!  ska ha filosofi & religion prov snart och ska lämna in två svåra uppgifter i svenska c. så har en hel del att arbeta med. iallfall så hoppas jag att jag får pengarna imorgon eller på onsdag. isf ska jag köpa blonderings shit och fixa mitt hår. blir så less.. mest på mig själv just för att jag aldrig blir nöjd. förut var jag ljus brun, och sedan tänkte jag: "kanske man ska ha LITE mörkare brunt?" så jag färgade det brunt. men det vart SVART. dåligt less man bllir då?! iallafall så ska jag fixa det ljust igen. snacka om att döda sitt hår om och om igen. jag verkar inte känna mig själv ens. jag visste att jag var nöjd med min hårfärg när jag var ljusbrun endå så ska jag fixa och trixa. så dumt! bläää.

iallafall så ska jag bli blondi den här gången.. och ska köpa lite nya kläder också, skor och ny jacka. det behövs! ska även hämta ut bredband/tv/telefoni från Telia. Fick ett sms idag att paketet finns på posten. fast inkopplingen är ju inte förrän om en vecka, så spelar ingen roll när jag hämtar det..


på skolan hade vi lite prat om EFTER gymnasiet. ååh, längtar! iallafall så fick det mig att fundera om jag ska gå högskolan eller inte. på ett sätt är det ju bra, för man får bra utbildning. men jag hatar skolan. och det är ju ett STORT problem. skulle inte klara av ett par år till alltså. isf får det bli högskolan om ett par år.. för nu orkar jag verkligen inte. så det är på nått sätt vis helt klart för mig hur jag ska göra efter skolan.. resa resa, festa, jobba och vara en lycklig jävel. HAHA.
men ska sova om ett tag, imorgon blir det att fota hela dagen inne i Uddevalla. ska bli kul. får se, jag kanske  har med mig lite hem också. den som lever får se ;)


 


ÄNTLIGEN!

håller på att ladda batteriet nu! men imorgon ska jag börja fota. ska bli så roligt ♥

Godmorgon

Godmorgon ♥
vaknade för en stund sedan, har gjort iordning gröt som jag ska äta nu. duktig jag är va? gott är det iallafall! sedan om 30 minuter så ska jag kila till jobbet. ska ta med mig datorn för att jobba med svenska c uppgifterna. ska ju lämnas in imorgon. och jag är typ fast? känns inte bra alls. haha!
blir inköp av tv och systemkamera till veckan. gött!
hörs sen!

beställt lite saker ifrån HM


utomlands

snart närmar det sig december, bara två månader kvar.. och jag och min bror ska ta en sista minut resa utomlands till något varmt ställe. har ni något tips vart man kan åka? det måste vara minst 27 grader. något tips på ett land?

RSS 2.0