Göteborg snart

lite blondare iallafall, men det är inte lika ljust som på cambilden tyvärr :C men en blekning till så är det klart :) ska bara köpa silvershampoo och hårförlängning, ♥


i alla fall så ska jag åka in till Göteborg snart och köpa lite saker.

GODNATT

 

Nu är klockan 02:15 och jag ska sova.

imorgon har jag svenska & fotografisk bild A. fun fun ♥

xoxo


blåst på riktigt eller?

Alltså, vad är det med folk? Ibland undrar jag hur dem har blivit uppfostrade..

b.e.a.u.t.i.f.u.l.


Jag förstår inte ...

Seriöst. Kissies nya hårfärg är skit snygg. ni som säger annat ljuger bara eller har ni väldigt dålig smak. så är det! bara för att Kissie inte är den smartaste i sverige så ska man inte ljuga om man tycker något är bra om henne, eller hur? jaja!

men en sak förstår jag inte.. hur kan hon bli så fin på bild? jag menar, så jävla mycket kan man inte redigera på photoshop.. visst, hon är fotogenisk. men vafan, endå? tell me :D jag tycker hennes nya bilder på sin blogg är skit snygga! TUMMEN UPP!






old pic


happy


2010-12-12

Godmorgon!

Har nyss duschat och ska väl tvinga i mig någon smörgås. Sedan ska jag ut och fota och hälsa på min lilla syster Chompoo ♥ och varför hon har så ovanligt namn är därför att hon är halv thai. sötaste ungen ever! Sedan ska jag plugga mer på filosofi provet och Ledarskaps provet som jag ska ha till veckan. Sedan senare ikväll ska jag ringa min styvpappas pappa, för att jag ska intervjuva en man som levde under andra världskriget, för historia ippgifterna ska in senast 20:e december, och jag har sjukt mycket kvar. den här veckan kommer bli kallad helvetes veckan, jag känner det på mig!


men vi hörs senare!

STAR WARS MARATON

Ja, det är sant. Jag har ett Star Wars maraton. Det var flera år sedan jag såg på dem filmerna, och fan vad dem är bra. me like! ♥ ska snart käka också. och ska ner till tvättstugan sedan och hämta tvätten.


...

 


Tvättstugan

Godmorgon, eller goddag?

Glömde totalt bort att äta frukost och nu är klockan snart halv två och jag har tvättstugan. så frukosten får vänta. idag ska jag plugga och promenera en timme. ska lägga in några bilder sedan som jag tog ute igår. är inte direkt nöjd, men jag ska ta bättre bilder under julen.


Hörs senare!

love


FUNNY

Har kollat på en massa dansfilmer, kommer på mig själv sitta här och le som en dåre. och ibland får jag dårar i ögonen. helt sjukt. i alla fall så har jag börjat kolla på Star Wars.. Var ju evigheter sedan jag såg dem filmerna. Dem är faktiskt bra, nörden som jag är! Men nu har jag precis skrivit ett schema på hur min träning kommer se ut framöver. Har planerat in vad jag ska äta, att jag ska äta 5 ggr om dagen som man egentligen ska göra. och att jag ska promenera 1 timme/dag och att jag ska göra 8 minuter situps och 8 minuter benböj. kommer bli awesome det här. Så jag planerar att gå ner iallafall 2 storlekar inom 6 månader. Det här ska verkligen bli spännande. Blir inga kvällar med alkohol eller onyttigheter.

Hälsosamma Sandra, That's the new me!

Make it happen

Jag som är galen i dans ska självfallet titta på en dansfilm! en som jag hittade idag, från 2007 men har iallafall inte sett den. lägger upp en trailer ialf.
chacha



MEN KUL DÅ

Ja, väldigt roligt. förra helgen hade jag en fest här, största misstaget ever. för det spårade ut totalt. och securita kom hit osv. så nu måste jag betala 1500 spänn, känns ju väldigt lockande. helst när man inte har så bra ekonomi som student. För 5 minuter sedan var jag pepp nu är jag less som jag aldrig varit förut, helst seriöst..

ska ta några glas vin, det kanske går över då? får hoppas det! blir iallafall film kväll, imorgon kanske jag drar ut. mayby baby! men nu ska jag sitta och tjura, BUHU. haha min granne är go iallafall, han bara: "spela på du, bara du har normal nivå efter elva". medan andra inte vill att jag ska spela alls, verkar det som? och jag vet, det är ett hyreshus, so what? haha!

see ya!

trött tjej!

Godmorgon..

Jag är skit trött, och vill bara sova! men jag ska dra till bussen nu och sedan ha prov klockan 12. sedan klockan halv två ska jag hem och bara ta det lungt. vi hörs sen!

sova nu - prov imorgon!

Har suttit här framför datorn och pluggat religion nu ett par timmar, det är nog dax att sova nu. håller tummarna att provet går bra imorgon!

study non stop?!

Hey, jag lever. gör ni? ♥

idag efter skolan var jag på stan en stund med Kim, sedan åkte jag hem och började plugga inför religions provet som jag ska ha imorgon. känns inte så jätte roligt. känner att jag skulle börjat lite tidigare.. instuderingsfrågorna är faktiskt fyra sidor dataskrivit. inte sådär jätte roligt att läsa, nog för att jag gillar religion.. men ändå!

tur att man börjar kl 12 i alla fall. så har man i alla fall sovmorgon till halv tio. skönt! och det var lite små roligt när vi frågade hur det gick för oss på svenska b nationella och då sa våran svenska lärare : "ni var inte lika dåliga som min kollegas klass i alla fall" HA HA HA



Godmorgon?!

Hej.

Är klar och ska snart åka till skolan. Det är alldeles mörkt ute, och känns som om klockan är ett på natten eller någonting. Imorgon har jag religion prov, därmed kommer jag sitta hela kvällen att plugga. SUPER KUL!


men ska kila nu, hörs sen!

O M G

Helst seriöst...
såg den här trailern alldeles nyss, helt sick! jag bara älskar att dansa. ett liv utan dans skulle inte vara något liv. och varje gång jag ser på en dans film som step up, streetdance m.m så får jag någon slags kick inom mig.. så jag vill bara dansa tills jag dör. jag har själv dansat streetdance, och dansade i 3 år. det var livet det. finns ingenting bättre, dans slår t.o.m sång. den du! jag som ÄLSKAR sång också. men dans slår ändå sång.

- men nu ska jag återgå till plugg - sedan bada och innan jag ska sova ska jag se på STEP UP 3





GIVE ME MOTIVATION

Seriöst.. jag har inlämning och prov och jag kan inte plugga?! det är skit jobbigt. Jag måste ju plugga, men jag känner ingen motivation. får ju panik! hoppas jag känner mig mer pepp imorgon , för jag har prov på fredag och jag måste plugga alltså.


i alla fall ska jag till London i slutet av Januari. det ska verkligen bli jätte roligt! shoppa och fotografera ♥ hittade flyg för bara 168 kr, för både dit & hem. bra va? och sedan går bara hotell på 500-700 kr. hur billigt som helst. Jag gillar verkligen London. både för allt man kan shoppa och för alla byggnader. längtar redan!



Pluggar...

Sitter och pluggar inför religion provet som jag ska ha i veckan. det ska handla om Buddismen & Hinduismen!

ice drops


one more..

Vem är din bästa vän?

Miriam & Kim.


Fråga

Nej, jag gillar inte Adam längre. och jag förstår inte meningen med den frågan? kan tänka mig att det är Adam's flickvän eller någonting. men jag gillade honom för mer än 6 månader. what's the point?

Ny vecka.

Godmorgon!
Måndag. skola. inte okey! men något som är på måndagar är att jag har fotolektion. och jag älskar fotolektioner ♥ efter skolan ska jag bara koncentrera mig på körkortet och skoluppgifter. om precis 2 veckor åker man upp till Sundsvall för att tillbringa julen där.
men nu ska jag få i mig frukost och sedan åka till skolan. hörs senare!

fråga

Gillar du fortfarande den dära killen i sundsvall?

- vilken kille menar du? Adam?

STÄLL FRÅGOR

Ställ gärna frågor om mig, mina drömmar osv. ANYTHING! i rutan till höger så kan ni ställa frågor!

Taylor Momsen

Hon är grym, och älskar hennes låt Make me wanna die

paarty

he-he-heej!
dålig uppdatering pga att jag har haft fullt upp. igår hade jag och linnéa fest. jag kände bara linnea här. haha! sedan kom folk ifrån min skola. var roligt tills jag ville att dem skulle sänka ljudnivån. för att securita kom och sedan vägrade dem lugna ner sig, och sedan blev det tjaffs mellan dem som var här, som utvecklades till bråk. lyckat!
var ialf precis ut och bad om ursäkt till dem andra som bor här. kommer säkert få en prick, men sånt som är livet. imorgon är det skola, undra hur det kommer va. folk som var här går ju i min skola. haha! roooligt!
men ska väl äta och städa upp här.  hörs sedan

hemma igen!

Hey!

För ett tag sedan så kom jag hem. skönt! så har precis duschat håret och sedan ska vi väl sticka upp till grannen för att vara lite social. köpte även en till julklapp idag i Göteborg, har bara till pappa kvar nu. sjukt svårt att köpa till honom. vet absolut inte vad jag ska köpa.

på söndag blir det att gå på bio för att se Harry Potter troligen. förhoppningsvis! ♥ men nu ska jag vara social.




School and gbg

Godmorgon
Ska alldeles strax åka till skolan. Linnea ska också följa med! Efter skolan så ska vi till Gbg igen för att hon skulle köpa något mer. men vi hörs sen!

Goodnight

Godkväll

Idag var jag i Göteborg och hämtade Linnéa på tågstationen. Sedan så köpte vi lite julklappar. Jag hittade julklappar till lillasyster Hanna & Chompoo och lillebror Robin. Imorgon ska vi också till Göteborg. Kenza kommer ju dit! Nu låter jag som värsta fjortisfans, men så är det inte. men jag ska snart sova. i alla fall så blir det lite party för våran del.

see ya!

Videoinlägg


lalalala

i slutet av februari blir det att köpa blond hårförlängning ♥
så då ska man fixa håret ! wiie

Harmony

this picture makes me feel good

WINTER

Jag är så less på vintern.
helst seriöst , jag vill ha sommar nu!

Göteborg efter skolan

Imorgon kommer en vän till mig, så jag ska möta henne i Göteborg. vi ska väl ta en fika. Jag ska åka dit lite tidigare och kolla efter julklappar. btw, min lägenhet är ren. så här ren har inte min lägenhet varit på väldigt länge. låter lite äckligt när man tänker på det. men det är inte äckligt. bara att jag har totalt städat.. typ dammsugit, skurat golven, dammtorkat vardagsbordet, hyllorna, städat i köket, plockat undan saker som jag inte behöver. ja, en heldel faktiskt.

Jag ska även ta med mig kameran imorgon, så tänkte fota lite innan jag åker till Göteborg och när jag är i Göteborg. men det är så konstigt en sak, jag får inga pengar ifrån CSN nu i december, istället får jag TVÅ gånger i januari. hur konstigt är inte det? vore det inte bättre att jag får i december och sedan i januari? det tycker i alla fall jag. vad tycker ni?


I alla fall.. det börjar bli dax att lägga sig i sängen.
xoxo

About Kenza

ni som läser Kenza's blogg vet att hon kommer att infinna sig i Göteborg på fredag, och såklart ska jag dit. just för att hon är en stor idol för mig. IALLAFALL så såg jag en väldigt konstig kommentar som hon hade fått. det verkade inte som om en av hennes kompisar hade kunnat skriva det så..

vad tror ni? jag tycker det är läskigt :(



Pluggar...


Just nu håller jag på att plugga.
Har en stor uppgift i Historia B som ska in 20 december.
så har en hel del att skriva.


Vad gör ni?

Dinner

nu ska jag till resturangen och käka.
för nu har jag städat lägenheten, och sedan när jag kommer hem ska jag plugga.

brrr.. cold!

Godmorgon ♥

Vaknade vid klockan 5 i morse av att jag inte kunde prata, jag är alltså väldigt förskyld och jag har fått feber. och sedan bara för att få mig ännu mer irriterad så har vi haft strömavbrott och så är inte värmen på. KUL. och dem i lägenhetshuset får inte tag i han som har hand om värmen. så här sitter man och fryser. inte så kul.

Ska i alla fall göra kaffe och äta frukost. sedan blir det att städa och plugga. får besök hit imorgon av en vän i Sundsvall. Pappa ska hjälpa mig sätta upp en hylla och två tavlor.

hoppas jag får presentkort på IKEA av mamma som hon sa att hon kanske skulle ge mig. för behöver lite saker till lägenheten faktiskt. men uppdaterar sen.

när jag har städat klart så kanske ni får se hela lägenheten. hehe!



RSS 2.0