Shopping

saker som jag ska handla när jag får pengar , plus tv och en hemtelefon.

ny tv snart!

 

om en eller två veckor får jag pengarna ifrån CSN och då ska jag inhandla en TV! äntligen! får ju bredband/tv/telefoni om ca en vecka också :) sköönt. och sedan behöver man ju nya vinter skor, ny vinterjacka, mat och saker till lägenheten. blir nog en tripp till IKEA ;) älskar IKEA ♥ hmm.. måste inhandla en tvbänk också. älskar att shoppa till lägenheten. såå roligt!

 

bor du själv? vilken stil är snyggast när det gäller inredning? tell me!


HOME!

nu är jag hemma, äntligen ♥
har fått ett beslut av CSN nu, så nu är jag glad. ska städa upp lite här i min lägenheten. och sedan börja laga mat. ni som inte vet så mycket om mig så tänkte jag att jag kanske ska ha en frågestund? vad tycks? så kom med massor av frågor om mig så kommer jag besvara dem!


har slutat för dagen..

Hey ♥
Sitter på bibloteket på skolan och har precis slutat. har haft Filosofi A, Historia B  och Religion A. mina favorit ämnen! så nu ska man ska man snart åka hem. skönt ska det bli! och pratade nyss med mamma också, hon skulle sätta inte lite pengar åt mig så jag kan köpa lite mat. inte så kul att äta thaimat varje dag! iallafall ska jag städa när jag kommer hem och sedan börja plugga Filosofi, för jag har prov i det nästa vecka.

nu det finns mycket jag ser framemot. jag ska få träffa min lilla syster i november. saknar henne massor! och sedan i december ska jag utomlands! och sedan studenten i juni 2011!! love it!

och efter studenten blir det minst tre resor innan jag börjar jobba heltid. längtar verkligen tills mitt liv börjar på riktigt. men nu ska jag packa ihop datorn och bege mig till bussen.

hörs när jag kommer hem
xoxo





haha sorry.. första bilden är lite crazy ;)

RSS 2.0